150 enheter

Scandinavias største utstillingshall for mobil ferie!

Plass til opptil 150 enheter innendørs (6700m2).

Få sommeropplevelsen hos oss hele året! Alle våre brukte og nye enheter står innendørs. Alle enhetene står åpne, de er belyste, rene og pyntet.

Kom og finn din drømmevogn/bobil hos oss.
Hjertelig velkommen!

Askjems Camping Center startet sin virksomhet i 1969, og kan dermed være stolte av å ha drevet hele 45 år i bransjen.

Askjems Camping Center har i alle disse årene vært en del av mange norske familiers ferieopplevelser. Vi jobber derfor etter mottoet: ”Askjems, den gode ferieopplevelsen". Vi ønsker på den måten at kundene skal føle seg trygge når de handler hos oss. 

Askjems har utviklet seg meget positivt og kan i dag være stolte av å kalle seg Norges største frittstående forhandler i vår bransje.

Litt historie:

I 1969 startet Kjell Erik Askjem ved siden av en BP-stasjon på Sem. Den første tanken var å drive en agenturforretning med klær og litt av hvert. Allerede da var campingvogner begynt å komme på det norske markedet. Det som fikk Kjell Erik Askjem til å begynne i caravanbransjen startet tilfeldig ved å bli tilbudt Combi Camp inn i sin agenturforretning. Denne danskeproduserte tilhengeren var en tilhenger som du kunne vippe opp på en, to, tre og så var den klar til overnatting. Denne geniale oppfinnelsen ble en salgssuksess i mange år, og gjorde at det ble ferie og fritidprodukter som ble hovedproduktene i firmaet. Etter hvert falt det seg derfor naturlig å få campingvogner inn i sortimentet, noe vi allerede startet med i 1971. Vi flyttet i 1973 til Them gård hvor vi drev helt fram til 1987. Etter dette flyttet vi inn i de lokalene vi har idag. Videre har utviklingen gått slag i slag til det vi er i dag. I 2013 omsatte vi for nesten 190 millioner kroner.

Generasjonsskifte

Odd Askjem, sønn av grûnder Kjell Erik Askjem overtok som daglig leder i selskapet i 2002 etter Roar Askjem (bror av Kjell Erik) som hadde fungert i stillingen siden 1992. Odd Askjem gikk inn i denne nye stillingen etter å ha vært salgssjef i firmaet siden 1994.

Odd Askjem ønsker å videreføre det Kjell Erik og Roar Askjem har bygget opp som et kjennemerke for bedriften – Trygghet og Service. Vi ønsker fortsatt å være en positiv del av folks ferie og fritidsopplevelser i den forstand at vi skal være den mest attraktive leverandøren av mobil ferie.

Nybygg

I 2007 satset Askjems videre og bygget ut. Med vårt flotte nybygg har vi nå hele 6700m2 innendørs areal. Vi har alle bobiler utstilt inne, både brukte og nye enheter.

Vårt ønske er med dette at alle kan komme til oss og beskue sin nye bobil i trivelige omgivelser uansett hvilket vær det er ute.

Nye Campingvogner står også innendørs.

Hos oss er det sommer hele året!