Bobilhotell gjør det enkelt å ha bobil

- Norges første og største bobilhotell


– Det kunne ikke ha vært enklere. Vi slipper alle parkeringsproblemer, og vi får helt fantastisk service, sier Tønsberg-mannen Arild Sørensen. Han har sin nye bobil på bobilhotellet til Askjems, og han anbefaler det gladelig til alle!

– Jeg har ønska meg bobil fra jeg var 13 år, og jeg fikk det da jeg var 58! Det er rett og slett helt kanon, sier en begeistret Arild Sørensen.
   

Parkeringsproblemet er løst

Han og kona Inger Lise har hatt bobil i 10 år, og de kjøpte seg en splitter ny Dethleffs helitegrert i fjor. Arild hadde laget en egen parkeringsplass til bilen utenfor eneboligen, men kona ønsket å flytte i leilighet, og da ville de ikke få plass til bobilen.
   

Bobilhotellet ble løsningen

- Kona mi sa: Jeg betaler bobilhotellet, og vi flytter. Dermed dro jeg rett til Aksjems og skrev kontrakt på helårsparkering. Det er helt supert, vi kan hente bobilen akkurat når vi vil og parkere personbilen på plassen vår.
 

Tilgang døgnet rundt

- Vi har en egen app som er utrolig fin, med den åpner jeg porten når som helst på døgnet, og jeg kan bestille service eller andre tjenester.
   

Tømmestasjon og nøkkelboks

Sørensen setter stor pris på tømmestasjonen i bobilhotellet, og han synes det er flott at han kan fylle vann før han reiser. En annen ting som er kjempelurt, er at jeg har en egen nøkkeboks hvor jeg legger bilnøkkelen når bilen står inne.
   

Mat i kjøpeskapet

– Jeg kan til og med bestille mat til kjøleskapet. Og de kan vaske bilen både utvendig og innvendig.  Jeg kan bestille oljeskift eller annen service, folkene hos Askjems henter bare nøkkelen og fikser det jeg ønsker. Dermed er bilen alltid klar til neste tur!
    

Drar med bobilen dit sola er

I fjor var ekteparet på bobiltur i hele fire måneder til sammen. De reiser mye i Sverige, Danmark og Tyskland, og de har vært på den franske rivieraen. De elsker friheten med bobil, og som de sier:

– Det er aldri dårlig vær! Vi kjører jo bare dit sola er!
   

Les mer om Askjems bobilhotell.

Bobilhotell gjør det enkelt å ha bobil