Kjøpte bobil på impuls

- ble kjærlighet ved første blikk

   
Ekteparet Pia Walker og Hans-Christian Bøhler skulle bare kikke litt på utvalget hos Askjems – men endte opp med å kjøpe bobil på impuls.

- Nå har vi bobil, utbryter Pia – som må klype seg selv i armen for å innse at drømmen om bobil er blitt realisert.

- Det var jo ikke meningen at vi skulle kjøpe bobil i dag, men så kom vi over drømmebilen. Det har ikke helt gått opp for meg enda, sier den glade og nybakte bobileieren.
   

På impuls

Det gikk litt kjappere enn planlagt, innrømmer paret – som traff hverandre via internett for fem år siden. Nå har de vært gift i et år. – Vi skal hente bobilen 10. mai, og da skal det innredes og stæsjes. Vi gleder oss som unger, smiler de to, som helt tydelig er av den impulsive typen.

    
Ikke typiske campere

- Vi liker å reise, forteller Hans-Chrisitan. Med bobil har vi hotellrommet med oss over alt. Vi kommer ikke til å tilbringe tiden på campingplasser – men nå blir det enklere enn noen sinne å farte rundt i både Norge og utlandet.

- Den eneste planen vi har foreløpig er å dra med noen venner til England – så får vi ta det som det kommer, smiler Pia.

  
Må finne et sted å ha bobilen

- Vi bor i byen, og har ikke plass til bobil i hagen – så det kan hende vi benytter oss av bobilhotellet til Askjems – ellers så må vi ty til venner med bondegård.  

- Så langt har vi ikke tenkt enda, ler Pia – som ivrer etter å komme seg hjem og sprette champagnen for å feire.

 

Se det lykkelige paret i filmen, bare 15 minutter etter at bobilkontrakten ble tegnet.