Norges største butikk med campingutstyr

– Her får du alt du trenger til ferien din, forteller butikksjef Bjørn-Erik Jørgensen hos Askims Camping-senter AS.

Markiser, trapper, tepper, ryggekamera, alarmer, fortelt, pumper, kraner, stoler, levegger og kjøkkenutstyr – i den store butikken med campingutstyr hos Askjems finner du alt du kan ønske deg til bobilturen og campinglivet.
 

800 m2 med campingutsyr

– Vi har det største utvalget i Norge med kvalitetsutstyr fra de beste leverandørene i Europa, smiler butikksjef Bjørn-Erik Jørgensen og viser oss rundt i den 800 kvadratmeter store butikken.
 

Få ideer til innredning

Dette er en skikkelig ”godteributikk” for alle som er interessert i bobil og campingvogn, enten du er interessert i en ny del til bilen eller siste design til bobilkjøkkenet. Her kan du gå inn i utstillingen av fortelt, eller få ideer til innredning og drømme deg bort til neste ferietur.
 

Høy komfort

– Vi ser at kundene våre ønsker seg mer og mer komfort, det skal være som på hytta eller hjemme. Kvalitet er et nøkkelord for dagens trend, folk vil ha solide, ordentlige hagemøbler og moderne design.
 

Ungdommelig stil

Knallfarger er i tiden, trenden er blitt mer ungdommelig. Dessuten skal det være praktisk – som oppblåsbare fortelt og lure oppbevaringsløsninger.
 

Smarte løsninger og god service

God service er viktig for de ansatte i utstyrsbutikken – du skal få god hjelp til å finne det utstyret du trenger.

- Her er det mange smarte løsninger for liten plass, som for eksempel kokekjeler som kan slås sammen så de blir helt flate når de ikke brukes. Eller mini vaskemaskin og designglass i plast, forteller butikksjefen.
 

Stort delelager til bobil og campingvogn

– Vi har også et stort delelager som står for halvparten av omsetningen vår. Delelageret gjør sitt ypperste for å hjelpe kundene i butikk og på telefonen, og det vi ikke har på lager, bestiller vi.

Kom innom, så får du den hjelpen du trenger!
    

Les mer om campingutsyr hos Askjems.

 

Norges største butikk med campingutstyr