Bobilferie for første gang

Sporty familie prøver aktiv bobilferie

I sommer skal Karl Petter Knutsen ta med tvillingjentene sine på en sporty Norgesferie med bobil. De skal surfe, sykle og stå på ski, og du kan følge turen deres på Facebook. 

 

Bobilferie gir frihet

– Vi har aldri vært på bobilferie før, men jeg har gått en del i fjellet og bodd i telt. Dessuten har jeg vært på mange ”vanlige” ferier i utlandet og bodd på hotell. For meg er hotellferie rett og slett kjedelig, det gir så lite frihet.

Du kan jo ikke engang lage mat på et hotellrom. Dessuten må du planlegge og booke alt på forhånd. Med en bobil kan jeg stoppe hvor jeg vil, og bli så lenge jeg vil på et sted. Eller dra videre hvis jeg vil oppleve noe annet.

 

Bobilferie perfekt for en aktiv familie

Bobilferie er blitt trendy blant yngre mennesker. Karl Petter trives dårlig i en campingstol, han vil heller ha ekstremopplevelser i norsk natur.

 – Vi kan jo dra akkurat dit vi vil! Jeg har drømt om egen bobil lenge, og nå skal det bli en realitet. Jeg planlegger å kjøpe en Sunlight T69 hos Aksjems før sommeren, og så er det ut på tur til Vestlandet.

De eneggede tvillingene hans, Dina og Iben (12) skal være med på turen.

– Vi er kjempespente! Den bilen er jo bare så fin, det er akkurat som å reise på ferie med sitt eget hus! Det beste er at vi kan kjøre dit det er fint vær, også at vi skal lære å surfe, sier de to forventningsfulle jentene.

  

Skal oppleve vestlandet

Karl Petter kommer fra Bergen, og han er vestlands-entusiast. Så årets ferie går til Vestlandet.

– Vi skal oppleve sommerski-sentrene, vi skal sjekke mulighetene for å lære å bølgesurfe. Kanskje skal vi rafte på Dagali eller Voss, og kanskje skal vi sjekke ut rallarveien på sykkel.

De blir sikkert noen fotturer i fjellet også, men vi trenger jo ikke ha noen fast plan. Det er jo det som er så fantastisk: Vi får se hvor vi havner!

 

Følg turen til Karl Petter og tvillingene på Facebook.

Bobilferie for første gang