Vanlige spørsmål om bobil og campingvogn

Lurer du på noe – om bobil og campingvogn? Få svaret her!

Som første norske bobil- og campingvognforhandler tilbyr Askjems en omfattende kunnskapsbank med svar på vanlige spørsmål som ofte stilles av de som eier, eller vurderer å skaffe seg, bobil eller campingvogn.

Hva skal dekktrykket på campingvogna være? Hvor lenge kan bobilen stå med strømtilkobling? Hva slags gass bør jeg bruke? Svaret på dette, og mye mer, får du nå på nettsidene til Askjems.

- Mange av de samme spørsmålene går igjen, og vi har oppsummert de vanligste på vår hjemmeside, forteller daglig leder Odd Askjem. - Tanken er å gjøre det enda enklere å ha bobil eller campingvogn, og å veilede de som vurderer å skaffe seg det.


Video og tekst

Veiledningen består av både tekst og video, forklarer Odd Askjem. – Noen ting er enklere å vise i praksis. Derfor har vi laget noen instruksjonsvideoer som forklarer ulike situasjoner steg for steg. De fleste svarene er imidleritd enkelt forklart med lett forståelig tekst.  

   
Også tilgjengelig på mobil

 - Er du ute på tur og lurer på noe, kan du enkelt finne svar på det meste der og da, smiler Odd Askjem som ønsker alle sine kunder en riktig god camping-sommer!

Kunnskapsbanken med vanlige spørsmål og svar finnes i menyen helt til høyre på toppen av Askjems webside, under fanen ”FAQ” som er den engelske forkortelsen for Frequently asked questions – eller "vanlig stilte spørsmål" på norsk.

 

Gå til vanlige spørsmål og svar her.

Vanlige spørsmål om bobil og campingvogn