De erfarne velger Adria

Finn Ønulf Stange og kona er erfarne campingentusiaster. I 2000 kjøpte de sin første campingvogn hos Askjems, og byttet til en Fendt vogn i 2005. I 2008 kjøpte de en Hobby 460, og siden oppgraderte de til sin første bobil i 2013. Det var en Sunlight. I 2017 byttet de den til en bobil fra Adria hos Askjems, og det har de ikke angret på.

 

Finn er godt fornøyd med bobilen fra Adria. Han har alltid vært begeistret for campingvognene fra Kabe, som han mener er forseggjorte, robuste og som gir god komfort.Etter at Kabe og Adria innledet et samarbeid, og Finn ønsket å oppgradere til bobil, var valget enkelt.

– Adria er en romslig og helintegrert bobil. Det er god plass rundt førersetet, med store dører på begge sider, og den er 10 cm lengre enn den forrige bobilen. En liten forskjell som har mye å si, sier Finn.

 

Se vårt store utvalg av Adria-bobiler!

 

Deler erfaringer

Som erfaren campingentusiast har Finn mange gode tips å dele.

– Du burde prøve deg frem. Du trenger ikke kjøpe bobil med én gang, kanskje er campingvogn noe for deg? Som førstegangskjøper burde du velge en litt rimeligere bil, gjerne en som er brukt, og heller oppgradere senere hvis du liker det. Reiser du utenlands, er det viktig å ta med seg ekstra klær og gass. Gassflaskene i utlandet er ikke det samme som i Norge. Benytt hovedveiene som transportetapper, for så å svinge av til de mindre veiene. Da opplever du mye mer! Er det noe du lurer på, så spør ungdommen. De kan som regel engelsk!

 

Reis sydover!

Finn har en drømmerute. Den går gjennom Sverige, Danmark, Tyskland og Østerrike. Spesielt alpene og Tyrol frister. Deretter går turen ned til Kroatia med sol og varme. Norgesferie er også å anbefale, sier han.Spesielt Lofoten er vakkert.

 

Askjems fikser problemene

Finn har et realistisk forhold til bobiler.

– Jeg tror ingen biler er feilfri. Det er som regel alltid noe som må fikses, og da må du få hjelp. Jeg har mye kontakt med Bent Borge på verkstedet til Askjems, og de fikser alle problemer. De er hyggelige, og du føler at de faktisk lytter på det du sier. Da finner vi gode løsninger!

 

OM ADRIA
Adria har laget fritidskjøretøy i over 50 år. Denne erfaringen merker du gjennom høy kvalitet og smarte løsninger, og de har vunnet mange priser innen design, innovasjon, kvalitet og bruksverdi. Adria tilbyr bå̊de bobiler, campingvogner og ombygde kassebiler, samt et stort utvalg av planløsninger.
De erfarne velger Adria