Realiserte bobil-drømmen med en Malibu

Gro og Helge Sandene fra Stavern i Vestfold er nyfrelste bobil-entusiaster. I august 2017 realiserte de bobildrømmen da de kjøpte en Malibu-bybobil hos Askjems Camping-Center.


– Dette er den første bobilen vi har kjøpt. Interessen for bobiler kom gjennom søsteren til kona, som har hatt en Malibu-bobil i mange år. De har skrytt mye av bobilen og opplevelsen du får av å kjøre den. Vi synes bilen var veldig fin, og derfor ville også vi prøve en Malibu. Vi er veldig fornøyde, og vi liker at den er litt mindre og smalere enn andre typer bobiler. Den er akkurat passe stor for oss, sier Helge.


Se vårt store utvalg av Malibu-bybobiler!


Har fått smaken på mer

– Bobillivet er fremdeles veldig nytt for oss, og vi har ennå ikke hatt gleden av å bruke bobilen så mye. Men vi har vært på tre turer rundt om i Norge og Sverige, noe som har gitt oss mersmak. Du har med deg alt du trenger, og du føler definitivt en stor frihet. Denne type ferie vil jeg absolutt anbefale, sier Helge.


Drømmer om Nord-Norge

Helge drømmer om å kjøre oppover mot Nord-Norge, og spesielt frister Atlanterhavsveien. Han skal gjennomføre turen, men venter på bedre vær. Det er en av fordelene med bobil: du kan dra akkurat når du vil.

 

"Du har med deg alt du trenger, og du føler definitivt en stor frihet."

Helge Sandene


Får den hjelpen han trenger

Helge er veldig fornøyd med servicen han fikk hos Askjems Camping-Center.

– Vi har fått hjelp til akkurat det vi har hatt behov for. For eksempel ønsket vi oss en ekstra utgang til 12 volt i lasterommet, og det hjalp de oss gjerne med. De ansatte på Askjems er hyggelige og imøtekommende, sier Helge.


Vi ønsker Helge og Gro mange gode ferieopplevelser i sin nye Malibu!


Om Malibu
Malibu er et datterselskap til tyske Carthago, og er en av de største i Europa på bybobiler. Malibu bybobiler har etablert seg i «luksus»-segmentet. Den kjennetegnes med ekstra flott treverk, flott skinnkvalitet på stoler og sofa, i tillegg til smarte løsninger f.eks på badet. Malibu gir den ekstra gode følelsen.


Realiserte bobil-drømmen med en Malibu