Kjøpte Carthago-bobil istedenfor båt

Svein og Wenche Hansen fra Revetal i Vestfold ble bobil-frelst ved en tilfeldighet. I 2016 skulle de egentlig kjøpe ny båt, men etter en tur til Askjems Camping-Center ble planene endret. I første omgang kjøpte de en Dethleffs, før de i 2017 valgte å kjøpe en Carthago. Det har de ikke angret på.


– Kona og jeg liker heldigvis mange av de samme tingene. Vi valgte begge Carthago fordi det har fint treverk, og lyst og fint skinninteriør. I tillegg er det god varme og isolasjon, og derfor er bilen flott å bruke hele året. Vi bruker bobilen stort sett hver helg og i alle ferier, så vi får virkelig verdi for pengene, sier Svein.


Se vårt store utvalg av Carthago-bobiler!

 

Bobilen står innendørs hele året

– Vi bruker bobilhotellet hele året. Det er kjempeenkelt! Vi bare reiser til Askjems, henter opp appen, låser oss inn, parkerer privatbilen og bytter til bobilen. Den er varm og god, alt er klart og det er bare å kjøre, sier Svein.


Ta det riktige valget

Svein mener det er viktig at du kjøper den rette bobilen med en gang. Han legger vekt på at du må å ta deg god tid til å se og prøve forskjellige biler. Se på løsningene, lasteevnen og de helt enkle tingene. Det er viktig at du har de fasilitetene du trenger for å kose deg, og at du kan leve i bobilen over lengre tid. Gjør du det, kan du være trygg på at du får en bil som vil gi deg mange gode opplevelser.

 

Takknemlig for Askjems

Svein synes kundeopplevelsen han har hatt på Askjems Camping-Center er helt fantastisk.

– De har tatt meg med storm, og det mener jeg! I starten var jeg litt urolig, siden en bobil tross alt er en stor investering. Men spesielt Bent og Per Christian på verkstedet har vært utrolig hjelpsomme og raske med absolutt alt. Både Kim og Geir, som solgte meg min første og andre bobil, har gitt meg en god og trygg følelse på at jeg har tatt de rette valgene. Jeg er veldig takknemlig, og jeg anbefaler venner til å gjøre det samme som meg.


Som reisetips anbefaler Svein Kroatia – en sydenperle med mange fine plasser og opplevelser. Han har også noen tips til deg som skal på Norgesferie.

– Atlanterhavsveien er utrolig flott å se, og det samme er Geiranger og Lofoten. Det er noe spesielt med Tromsø også, der du får sjansen til å se midnattssola og nordlyset, sier Svein.


Om Carthago
Siden oppstarten i 1979 har tyske Carthago vokst til å bli en av Europas ledende leverandører av Premium-fritidskjøretøy. Carthago er kjent for sine helintegrerte bobiler med lav vekt og stor lasteevne. I dag tilbyr de 11 modeller av semi- og helintegrerte bobiler.Kjøpte Carthago-bobil istedenfor båt