Pakketips

Sjekkliste: slik pakker du til bobilferien!

Sjekkliste: slik pakker du til bobilferien!

Unngå pakkestresset til årets bobilferie! Enten det er din første bobilferie, første familieferie i leiebobil, eller første tur utenfor Norges landegrenser – med disse 10 pakketipsene blir både planlegging og tur lett som en lek.

10 smarte pakketips til bobilferien:

Hund
 
Bobilferie er perfekt for familier med hund

1. På tur med barn?

Gjør kjøretiden til en lek, og timene vil fly forbi! Ta med musikk, filmer og quiz for hele familien. Lek morsomme ordleker langs veien, og ta med brettspill til sene familiekvelder rundt bordet. Husk barnestoler og bilseter til de minste i familien.

2. På tur med hund i bilen?

Husk å tenke over hvor du plasserer buret, og sikre den godt fast. Ta også med nødvendig utstyr, mat og leker, slik at hunden har en fin reise i bil.

3. Pass, billetter og annen dokumentasjon du trenger på turen

Går ferden til andre land i Europa? Da er det greit å vite at det er påkrevd med N-merke på bilen, samt grønt kort (forsikringsbevis). Skulle det skje noe på veien kan du alltid ringe NAF Assistanse, uansett hvor du er i Europa, for veihjelp. Tlf (+47) 923 21 31 00.

4. Husk campingbord og stoler

Til varme dager hvor du kan nyte feriedagene og herlige måltider ute.

5. Primus eller stormkjøkken

I flere bobiler har du et kjøkken innendørs hvor du kan tilberede måltider, men mange ønsker også å ha muligheten til å nyte frokost eller middag i strålende sol utendørs. Pakk med primus eller stormkjøkken, så har du friheten til å velge.

6. Ekstra sett med klær

Uansett hvor lenge du skal feriere i bobilen er det lurt å pakke med ekstra klær. Da er du forberedt på alt. Pakk både regntøy, sommerklær og varmere klær.

7. Ta med vaskepulver

Engangsvaskepulver er alltid lurt å pakke med, uansett ferie. De tar liten plass, og alt du trenger er tilgang til vann. Mange velger å parkere over natten på campingplasser, og det er ofte kun de store campingplassene som har vaskemaskiner tilgjengelige. Klesklyper og klesstativ er også smart å ha i bilen.

Fisketur
 
Husk å pakke med eventyrlysten!

8. Riktige koblinger og mobillader

Pass på at du har med riktige strømkoblinger til din bobil, da andre land i Europa kan ha annerledes kontakter enn vi bruker her i Norge. Ta med ekstra adapter for å lade mobiltelefoner og pc.

9. Verktøy og førstehjelpsskrin

Skulle du være så uheldig å punktere eller bli skadet på tur, er verktøy og førstehjelpssaker godt å ha med.

10. Ekstra gass i bilen

Gassen vi bruker i Norge er ikke helt lik den du finner i Europa, og derfor er det viktig å pakke med minst 2 ekstra gassflasker.

Sist, men ikke minst – pakk med eventyrlysten!

Planlegg på forhånd hvilke spennende attraksjoner du vil oppleve med dine reisekompanjonger, og begi deg ut på et bobileventyr du sent vil glemme!

God tur!

Pakketips

 
Messedager 18. - 21. april
Messedager

Langåpent for deg

Torsdag og fredag: 9-20
Lørdag: 10-16

Messedager

Ta med hele familien

Vi serverer gratis pølser
og kaffe til alle som besøker oss.

Messedager

Realiser drømmen

Vi har markedets beste
finansiering og gunstig garanti.

Messedager

Solid erfaring

Vi har kunnskapen til å
hjelpe deg med din mobile ferie.